Het avontuur gaat bijna beginnen.....
Door: jorienelbertsen
Blijf op de hoogte en volg Jorien
26 Februari 2012 | Nederland, Vianen
nu in een skibroek over twee weken in een bikini...of Nu -10 graden en over twee weken +30 graden..nu veilig met het gezinnetje in een gebied waar we al jaren komen, over twee weken allemaal onbekende backpackers. Maar ook veel mensen ontmoeten, verhalen delen, mooie en indrukwekkende dingen zien en meemaken.
Het avontuur gaat nu echt beginnen!!!!
Tijdens een "liftmoment" vertelt mijn oom me dat backpackers vaak te veel meenemen...nou geloof me..mijn "werkkamer" ligt al aardig vol. Dat gaat echt niet passen in mijn backpack, dus de komende dagen uitzoeken geblazen. Mijn neef lachte me al lichtelijk uit toen ik vertelde wat ik mee wilde nemen...Van de 6 korte broeken, moet ik er nu minimaal 3 wegdoen...oeiii
Op woensdag 7 maart om 3 uur gaat mijn droom werkelijkheid worden. Na een reis van 13 uur, met een tussenstop op Cairo, zullen wij (hopelijk) veilig aankomen in Bangkok. Vanaf daar gaan we op zoek naar een hostel op Ko San road, dé backpackerstraat van Bangkok. De planning is om vanaf Bangkok richting het noorden van Thailand te trekken. Daar steken we de grens over naar Laos. Na Laos bereiken we Vietnam, waar we van het noorden naar het zuiden reizen. Om vervolgens via Cambodja terug te gaan naar Thailand. Daar nog even genieten van de eilandjes in het zuiden en op 21 juni vliegen we vanaf Bangkok weer terug naar Nederland. Natuurlijk zal ik proberen regelmatig een verhaaltje te sturen! Laat ook gerust een berichtje achter, want het is natuurlijk altijd fijn om wat te horen van het thuisfront...
Voor nu: tas inpakken, afscheidsetentjes, laatste korfbalwedstrijd :'( afscheid van mijn klasje en hier en daar een feestje...
Azië here we come......
26 Februari 2012 - 20:26
Wendy:
Lieverd ik wens je ongelooflijk veel plezier op je ontdekkingstocht. Geniet er van en kijk vooral uit voor mafkezen. Je weet dat ik je nu al mis! xxxx -
26 Februari 2012 - 20:44
Liesbeth Rodink:
Ha Jorien, goede reis gewenst! Ik heb net een heel verhaal getypt, maar waarsch komt dat niet aan vanwege een apple computer?!
Dus ik probeer het nog een keer.
groet, Liesbeth -
26 Februari 2012 - 20:44
Liesbeth Rodink:
Dus ik probeer het nog een keer.
groet, Liesbeth -
26 Februari 2012 - 20:56
Eveline:
Wat leuk!!! Ik ga je volgen! fijne reis! en hoop je daarna snel te zien om alles te horen en bij te kletsen!!! -
26 Februari 2012 - 21:40
Lisa:
Leuk dat je waarbenje.nu hebt! Ik ga je volgen. En wat betreft je kleding en spullen.. je koopt daar gewoon een koffer en die stop je vol met vanalles als je weer terug vliegt naar Nederland.. :) Maar 3 broeken is ook wel voldoende, als je maar voldoende hemdjes enz. mee neem, misschien kun je er daar wel 6 van...
Enjoy! -
26 Februari 2012 - 22:23
Anouk:
Jorien, ben nu al jaloers terwijl je nog niet eens weg bent! Geniet ervan en je oom heeft écht gelijk: neem zo weinig mogelijk mee, kleren hebben ze daar ook! En nog leuke ook :) Heeel veel plezier, ik ga zeker al je verhalen lezen! -
27 Februari 2012 - 04:49
Ineke:
Veel Plezier met de voorbereiding en idd neem niet te veel mee. Ik heb daar heel veel achter gelaten de eerste dag.
Nu geldt: bete te weinig als te veel. Je kunt alles kopen op de Khao San Road. -
27 Februari 2012 - 10:05
Janine:
Geweldig dat je je droom gewoon werkelijkheid maakt. Super instelling van je!!
Geniet ervan, met 3 korte broeken zal het waarschijnlijk net zo leuk zijn. -
27 Februari 2012 - 18:41
Lies Smit:
He Jorien wat fantastisch en wat een mooie reis heel veel plezier en geniet er heel erg van. Gr. Lies -
03 Maart 2012 - 19:48
FRAP:
Lieve Jorien,
Nu nog even dubben wat er nu wel of niet in die rugzal moet. Ach met je creditkaart, kan je alles kopen waar je echt niet buiten kunt.
In ieder geval heel veel genieten van jullie avontuur.
Liefs FRAP -
05 Maart 2012 - 13:13
Elize:
Hi Jorien,
Nog maar een klein poosje en je bent al onderweg. Ik wil je nog even heeeel veel plezier wensen met dit grote avontuur en zeggen dat ik je zeker ga volgen via deze site. Ik ben heel benieuwd hoe je het allemaal gaat ervaren en wat je gaat meemaken. Natuurlijk hou ik je ook op de hoogte en laat ik je het weten wanneer de kleine zich aandient.
Have fun!!!
Liefs,
Elize -
05 Maart 2012 - 14:42
Jiska:
Hey meis,
Wat leuk je laatst weer even snel tegen te komen zeg! En al je enthousiaste verhalen weer te horen. Jaloers op je plannen! Entja, te veel neem je toch wel mee! Echte backpackers hebben de tas maar 1/2 vol ;)
Geniet heerlijk en ik ga je hier natuurlijk volgen!
Hoop je verhalen nog eens in real life te horen!
Groetjes Jiska -
06 Maart 2012 - 21:46
Cindy Arreman:
Hoi Jorien,
nog maar een paar uurtjes en je mooie reis gaat beginnen. Ik wens je heel veel plezier en avontuur toe!
Geniet ervan en ik kijk uit naar je verhalen en foto's
groetjes Cindy en Else -
07 Maart 2012 - 11:41
Marieke:
Ennnn je bent onderweg... SPANNNEND!!
Ik wens je echt een super reis toe, maar dat had ik natuurlijk al gedaan!!
Have fun meid en ik blijf je volgen:)
Liefss